STIHL

Digicy har under flera år varit digital lärbyrå åt STIHL Norden. Genom att flexibelt jacka in där det behövs med allt från utbildningsproduktion, lösningsutveckling och implementation av lärplattform får STIHL extra hjälp där det behövs, när det behövs.

För att lyckas med detta har vi skapat ömsesidigt förtroende samt en anpassad arbetsprocess som fungerar för en organisation med förgreningar i flera länder.

Att nå ut till en grupp av återförsäljare med rätt utbildning när det behövs är en spännande uppgift som också måste ta hänsyn till återförsäljarens affärsprocess – när finns det tid att utbilda sig under året?

Vi jobbade med

  • Marknadsförande utbildning
  • Produktutbildning
  • LMS
  • Användarvänlighet
  • Lärbyrå

Share:

On Key

Related Posts

Nu letar vi efter dig som vill vara med och skapa förstklassigt digitalt lärande tillsammans med våra kunder.

I rollen som inlärningsdesigner kommer du att skapa och producera lärande för våra kunder, där ditt särskilda fokus kommer att vara det kreativa skapandet.

Emma Strand - Ny medarbetare på Lärbyrån Digicy

Lärbyrån Digicy växer

Lärbyrån välkomnar Emma Strand till företaget. Emma har en bakgrund som fristående konsult inom marknadskommunikation samt som marknadsansvarig för varumärkena Casco och Sika. Emma kommer

Designade H5P-övningar

Du kanske har hört talas om H5P? Den där open source standarden som gör att man kan skapa interaktion och enkla övningar utan dyra licenser