I onboarding av nyanställda finns en rad utmaningar. Allt ifrån att komma igång snabbt, till att komma in i kulturen och trivas över tid.

En del av onboardingen är att ta del av bra introduktionsutbildningar. I många fall kan dessa skickas ut i förväg. Detta bidrar även till att den nyanställde stärker kopplingen till varumärket.

Vi har hjälpt ett flertal kunder komma igång med onboardingprogram. För preboarding använder vi Boardon – ett verktyg som gör utskick via SMS eller mail

 

Här stöttar vi bland andra Handelsbanken som når ut till alla sina nyanställda med ett högkvalitativt onboardingprogram redan innan första dagen på jobbet.

Vi är nöjda med att ha hittat en lösning för att få en sammanhållenkommunikation i vår Onboardingföre och efter första dagen påjobbe. 

Pernilla Eriksson, projektledare Handelsbanken

Share:

On Key

Related Posts

On Key

Related Posts

Nu letar vi efter dig som vill vara med och skapa förstklassigt digitalt lärande tillsammans med våra kunder.

I rollen som inlärningsdesigner kommer du att skapa och producera lärande för våra kunder, där ditt särskilda fokus kommer att vara det kreativa skapandet.

Emma Strand - Ny medarbetare på Lärbyrån Digicy

Lärbyrån Digicy växer

Lärbyrån välkomnar Emma Strand till företaget. Emma har en bakgrund som fristående konsult inom marknadskommunikation samt som marknadsansvarig för varumärkena Casco och Sika. Emma kommer

Designade H5P-övningar

Du kanske har hört talas om H5P? Den där open source standarden som gör att man kan skapa interaktion och enkla övningar utan dyra licenser