I takt med att brottslingar ständigt hittar nya vägar och metoder för penningtvätt, utvecklas och skärps regelverket. Bara i Sverige tvättas mångmiljardbelopp varje år och en del av beloppet går till finansiering av terrorism. Arbetet med att förhindra det är ett samhällsansvar.

Tillsammans med Finanskompetens har Digicy precis producerat en gedigen, branchgemensam, digital utbildning om de grundläggande reglerna för att bekämpa penningtvätt och finansiering av terrorism.

Utbildningen finns att beställa på finanskompetens.se

Denna e-utbildning är producerad i Articulate Storyline 360 och är anpassad för att vara tillgänglig på såväl dator som på mobil eller surfplatta.

Lärbyrån Digicy har stor erfarenhet av att producera e-learning och väljer alltid produktionsverktyg utifrån kundens behov, önskemål och förutsättningar. På så sätt kan vi leverera hög kvalitét med den senaste tekniken på ett tryggt och effektivt sätt.

Finanskompetens utvecklar människors kunskaper och färdigheter inom rådgivning, regelverk och ekonomi. De gör det med engagemang, lyhördhet och med siktet inställt på att alla ska nå målet.