Lärbyrån vill tacka alla våra kunder och leverantörer för ett fantastiskt år. Vi har fått jobba med många nya och spännande projekt samtidigt som vi fördjupat vårt samarbete med några av våra kunder och leverantörer.

17.05 avgick den kärleksfullt restaurerade RAN från logårdstrappan vid kungliga slottet för att behagfullt ta oss från centrala Stockholm till vårt kontor på Setterwallska villan. Vi tuffade på under Danviksbron genom Hammarby sjöstad där vi sakta gled in i Sickla kanal. Här stannade vi en stund i första slussen med anor från tidigt 1900-tal för att sedan glida under Södra länken och in i en nybyggd sluss för att ta oss sista metrarna upp till Sicklasjön. Här blev miljön lantligare och tystare på andra sidan porten.
Slutligen gjorde vi ett ärevarv i Järlasjön och lade till på gångavstånd från kontoret.

Under kvällen bjöd grillmästare Skoog på delikatesskorv med ett överflöd av klassiska tillbehör. Stämningen var god med mycket intressanta diskussioner, eller vad sägs om utbildningsbranschens framtid, Sverige för nyanlända och responsiv spelfilm blandat med Berlin som utflyktsmål och japansk shinto-keramik?

Vi hoppas verkligen vi kan ordna fler turer med RAN, det gav mersmak.

Sommarfest med #Lärbyrån . #Korvgrillning #Specialchark #Lyckat

Ett inlägg delat av Lärbyrån Digicy (@larbyrandigicy)

Ja… såhär mot småtimmarna blir det lätt lite gubbigt och trött… men det är så svårt att slita sig 🙂

Ett inlägg delat av Lärbyrån Digicy (@larbyrandigicy)